De Business Factory is Silver Partner van Stichting Het Kan Wel!

De Business Factory is de trotse Silver Partner van Tree of Life

De Business Factory ondersteunt het Tree of Life project van Stichting Het Kan Wel! Begin september 2016 hebben wij een promotievideo mogen realiseren waarin de “geestelijk moeder” Pauline Versteegh op een bijzonder plezierige wijze de aandacht vraagt van iedere kijker. Doordat wij van de Business Factory onder de indruk waren van de boodschap die Pauline weet over te brengen, hebben wij ons verbonden als  een Silver Partner voor dit fantastische initiatief.

WORD OOK PARTNER VAN HET KAN WEL!

Het project Tree of life van Stichting Het Kan Wel! is het vrolijke initiatief van Pauline Versteegh die met haar succesvolle Stichting GoTogo circa 25.000 vluchtelingen en ontheemden heeft geholpen bij het opbouwen van een nieuw leven in Togo, West-Afrika. Op verzoek van Togo gaat ze nu helpen met het herstellen van de bossen en iedereen mag meedoen. Naast het kweken en planten van bomen in West-Afrika ter bestrijding van de woestijnvorming en ter bescherming van onze planeet, doet Stichting Het Kan Wel! nog meer.

De naam zegt het al: de stichting zet zich in voor een positieve samenleving waar mensen hun schouders zetten onder uitdagingen. Ook steunt de stichting organisaties/initiatieven die werken aan het oplossen van toekomst bepalende vraagstukken.

Silver Partner Tree of Life Logo
  • een boom in Togo voor een beter klimaat;
  • een cadeautje om te geven of te houden;
  • het fijne gevoel dat je op een positieve manier bijdraagt aan een betere toekomst voor iedereen.

Het jonge en lieve boompje van Tree of life trekt al veel mensen aan die graag een bijdrage willen leveren aan een levensvatbare wereld. Vanaf slechts één boom per maand à € 5,00 kan je al vriend worden van Tree of Life. Daarnaast zijn er verschillende partnerschappen af te spreken. De meeste vrienden en partners willen niet eens iets terug, maar toch bieden we de mogelijkheid een jaarlogo van het boompje te plaatsen op de eigen website en worden vrienden en partners genoemd op de website van Tree of life, zodat duidelijk is dat jij en je bedrijf daadwerkelijk meewerken aan een betere toekomst.

Mocht je eenmalig bomen willen planten of een bijzonder cadeautje willen bestellen voor een speciale gelegenheid, dan kan je daarvoor ook terecht op onze website www.treeoflife.love.

Pauline vindt het ook prachtig om met je aan tafel te gaan om te brainstormen over een op maat gemaakt partnerschap. Hiervoor kan je bellen met 06 11 49 41 82 of stuur je een mailtje naar info@treeoflife.love (let op: life is met een f en niet met een v!)

Tree of life is een project van Stichting Het Kan Wel! IBAN: NL51 TRIO 0197614892.

Stichting Het Kan Wel! is een ANBI, giften zijn dus fiscaal aftrekbaar.

Voor meer informatie over Tree of Life kunt u terecht op de website www.treeoflife.love of belt u 06 11 49 41 82.

Nu weten we hoeveel passie er achter dit project zit. Er zit zoveel liefde voor de wereld en mensen in het project Tree of Life van Stichting Het Kan Wel! Die krachten in deze vrouw hebben geleid tot een prachtig resultaat bij haar eerdere project GoTogo en tot de snelle groei van dit initiatief.

 

Recent Posts