PROMOOT EN OVERTUIG

Waarom een video als verkooptool?

Wat zijn de mogelijkheden bij de Business Factory om uw dienst of product te promoten?

U wilt uw dienst of product promoten zodat iedereen kan zien hoe geweldig het wel niet is…maar dat is moeilijker dan het lijkt!

 

Hoe maakt u reclame voor een dienst of product? Een promotievideo is ideaal om aandacht te vragen voor een nieuw product, dienst of uw bedrijf.

 

Of het nu gaat om informeren, aankondigen, enthousiasmeren of inspireren, onze promotievideo’s vertellen in korte tijd een groot verhaal en overtuigen uw publiek van datgene waar u in gelooft.

Promoot ook uw dienst of product door een video in te zetten en maak uw huidige en toekomstige klanten enthousiast!

Promoot je product

Explainer video

Door het toepassen van een explainer video kunt u onderwerpen eenvoudiger uitleggen en toelichten. Video met een combinatie van beeld, geluid en tekst maken het mogelijk om veel informatie in korte tijd met grote impact over te brengen op kijkers.

U kunt middels een stappenplan in uw video een uitleg geven waardoor u meer duidelijkheid verschaft over uw dienst of product. Als men kan  zien hoe het werkt, valt het ‘kwartje’ vaak eerder.

Een ander voordeel is dat u in een video vragen kunt beantwoorden zelfs voordat ze gesteld zijn.

Bij onze producties besteden we veel aandacht aan het samen met de klant bepalen van de inhoudelijke boodschap van de explainer video en hechten wij veel waarde aan het op een kwalitatieve manier vertalen van de huisstijl en boodschap van de klant.

Een explainer video laten maken verloopt bij ons volgens een duidelijk stappenplan. Op deze manier betrekken we de klant in iedere fase van het proces en kunnen we altijd voor een vaste prijs de gewenste kwaliteit en het behalen van een deadline garanderen.

Waar kunt u uw explainer video goed voor inzetten?

  • De werking van (nieuwe) producten of diensten uiteen zetten
  • Als ondersteuning bij een presentatie

Reclame of commercial

Overtuig uw publiek! Zien is geloven. Van alle vormen van content, zoals tekst, afbeeldingen, audio en video,  komt video op de eerste plaats als het om werkelijkheid en beleving gaat. De kijker is uw potentiële klant en deze  beoordeelt of hij de afzender van de boodschap gelooft en vertrouwt. Een organisatie of bedrijf welke op een overtuigende manier zijn visie overbrengt in een video, komt veel krachtiger over dan een geschreven tekst.

Promotie video

Dus u wilt scoren met video? Tekst is uit en beeld is bezig met een explosieve groei. Infographics, video, animaties: het draait meer en meer om visuele communicatie. We zijn trots op u dat u ervoor gekozen hebt om niet achter te blijven; een promotiefilm laten maken is namelijk niet langer een optie, maar een absolute must!

Call to Action video

Anti Churn video

Door direct na de aankoop een gepersonaliseerde video te sturen versterkt u meteen de relatie en stijgt de voorkeur van nieuwe klanten voor uw product of dienst. Bevestig nieuwe klanten in hun productkeuze, wat de belangrijke wetenswaardigheden over het product of dienst zijn die u biedt en dat u de klandizie op prijs stelt.

Stuur een anti churn video naar uw klant om te bedanken voor de bestelling

Online video marketing

Als uw video gereed is dan is het een must om een zo maximaal rendement te behalen uit uw videomarketing inspanningen en investeringen. De Business Factory kunt u ook inzetten om te bepalen hoe de hosting en distributie van de online video georganiseerd gaat worden.

Samen bespreken we verschillende manieren om uw video te verspreiden en te promoten. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat kunnen wij voor uw bedrijf of organisatie uit handen nemen en uw kijkcijfers meetbaar maken?

1) Wij embedden uw video op uw website

2) Wij verzorgen uw social media plaatsingen met video en prikkelende teksten

3) Wij verzorgen uw mailing of nieuwsbrief met uw video en wervende teksten

4) Wij maken uw eigen YouTube kanaal aan met banner en plaatsen uw video(‘s)

5) Wij verzorgen uw online advertentiecampagne samen met uw video

Ook opvallen met uw video?

  • De Business Factory levert uw video af die onder meer geschikt is voor uw YouTube kanaal, Social Media en website
  • U vergroot uw naamsbekendheid met een video
  • U krijgt meer aandacht van een brede doelgroep
  • In uw video wordt de sfeer, huisstijl en boodschap van uw dienst of product duidelijk

Wat is een ‘call to action’ in uw video?

Een call to action is een oproep aan de kijker om iets te doen. Dit kan zijn een oproep om te abonneren op uw nieuwsbrief, naar een ander eerder gepubliceerde video te verwijzen, een artikel te bestellen of een prijs te kunnen winnen. Door de call to action wordt de kijker aangespoord om iets te doen.

Tijdens de video wordt deze “call to action” nadrukkelijk in beeld gebracht.

We hebben altijd zin in een kennismaking en brainstormsessie en gaan graag voor u aan de slag!

Neem gerust contact met ons op

Bellen kan ook: 06-246.78.119