Ook een Explainer Video inzetten voor jouw bedrijf?

Voor Power4ICT hebben wij een speciale Animatie Video of ook wel Explainer 2D geproduceerd.

Power4ICT wilde dat hun diensten op een eenvoudige wijze duidelijk gemaakt werden aan huidige en nieuwe klanten en kozen ervoor om een explainer Video 2D te laten produceren. In deze video wordt door middel van animaties verduidelijking gecreëerd welke de services en diensten Power4ICT aanbiedt aan huidige en nieuwe klanten.

BEKIJK HIER DE EXPLAINER VAN POWER4ICT.

Meer over Power4ICT

Power4ICT is een snel groeiende ICT-dienstverlener uit Maarssen (Utrecht), gestart op 1 oktober 2011. Wij zijn een dienstverlenende organisatie op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Wij houden ons bezig met aanleg, onderhoud en verbeteringen van bedrijfsnetwerken. Voor onze website, zie http://www.power4ict.nl.

Kwaliteit, klantgericht werken, service en een snelle levering zijn enkele aandachtspunten die wij tijdens de dagelijkse gang van zaken hoog in het vaandel hebben staan. Aan ons kunt u zowel delen van IT systemen uitbesteden als uw gehele ICT infrastructuur.

Wij hebben een breed portfolio aan innovatieve ICT diensten en oplossingen. Power4ICT is met haar gedreven en ervaren medewerkers in staat om u te voorzien van zowel standaard oplossingen als maatwerk. Als het gaat om de beveiliging van uw netwerk, systemen en applicaties, dan komt daar al snel een stukje maatwerk bij kijken. Bijna geen enkel netwerk of systeem is namelijk hetzelfde. Door gebruik te maken van grondig geteste hard- en software en netwerkcomponenten, kunnen wij u een scherpe prijs bieden tegen de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onze medewerkers zijn gecertificeerde, professionele en gepassioneerde IT’ers met veel kennis en ervaring op hun vakgebied. Van systeem-, netwerk- en applicatiebeheer tot anti-spam en cyber security services. Bij Power4ICT weet u dat u op een deskundige manier wordt geholpen. Wij staan voor u klaar. Met Power4ICT gaat u fluitend aan het werk. IT is nog nooit zo leuk geweest.

Voor onze website, zie http://www.power4ict.nl

Recommended Posts