Kapsalon van Loo bij RTL4 Trips & Travel

Voor onze opdrachtgever Kapsalon van Loo uit Gorinchem hebben wij in samenwerking met de Topshelf Media en het RTL4 programma Trips & Travel deze video geproduceerd.

Bekijk de video met Kapsalon van Loo bij op RTL4 bij Trips & Travel

Presentator Raynor Arkenbout, bekend van het programma Goede tijden, slechte tijden kwam op visite bij Van Loo omdat zij in 2015 naar de 1e plaats gestemd werden en de hoogste beoordeling hadden voor de Kapsalon van het jaar verkiezing 2015 in de gemeente Gorinchem en de provincie Zuid-Holland.

De video is embedded op hun website en hun Facebook pagina geplaatst.

Video voor Kapsalon van Loo, winnaar van de Kapsalon van het jaar verkiezing 2015

Kapsalon van Loo volgt de allerlaatste trends in de dames- en herenhaarmode. Of u nu een klassiek kapsel wenst of een trendy kapsel, bij Kapsalon van Loo zit u(w haar) goed!

Het enthousiaste team van vakbekwame stylisten zorgt er bovendien voor dat uw haar in een perfecte conditie wordt gehouden. Dames, heren en kinderen zijn bij Kapsalon van Loo dan ook meer dan welkom. Ook voor een uitgebreid kleur- en make-up advies kunt u ook terecht in de salon. Bovendien blijven de stylisten volledig op de hoogte van de laatste trends en technieken in haarmode en volgen zij regelmatig workshops bij bekende kapperstrainers. In de kapsalon bevindt zich ook een separate schoonheidssalon.

Kortom bij Kapsalon van Loo is uw haar en uw uiterlijke schoonheid in goede handen. Zij hopen u binnenkort te mogen begroeten.

Recommended Posts