Residentie Californië, Appartement 463, De Koog Texel

Voor een bedrijf dat op Texel een aantal vakantie accommodaties verhuurt, hebben we enkele nieuwe video’s geproduceerd voor de appartementen die zij verhuren in appartementencomplex Residentie Californië in De Koog.

Een aanrader voor een relaxte vakantie op Texel! Meer info en boeken via www.residentiecalifornie.nl >>

Bekijk de video van Appartement 463 in Residentie Californië, De Koog Texel

Welkom op Texel bij Residentie Californië, De Koog, appartement 463!

Het gemak van thuis, maar dan direct aan het Texelse bos én vlakbij de duinen en het strand van Texel. Dat vindt u bij Residentie Californië: een rustig gelegen appartementen complex, vlakbij het dorpje De Koog. Telt u daarbij de persoonlijke service van de familie Koorn die alles in Residentie Californië regelen en u heeft alles om heerlijk bij te komen van de dagelijks drukte.

Relaxen kunt u ook in Beautysalon Hair, Face & Body Care. Hier kunt u terecht voor een uitgebreide schoonheidsbehandeling, massage of knipbeurt door één van de specialisten.

Uw ruime appartement grenst direct aan het bosrijke deel van Nationaal Park Duinen van Texel. Strandpaviljoen Paal 17 (het beste Strandpaviljoen van Nederland in 2014), de duinen en natuurcentrum Ecomare liggen op loopafstand. Vanuit uw rustige appartement bent u met de auto of fiets zo in de gezellige badplaats De Koog. Ook Den Burg met haar authentieke winkelhart ligt dichtbij.

In dit moderne 4-persoons appartement met balkon heeft u veel privacy en leefruimte. In het appartement heeft u uw eigen kookfaciliteiten in de volledig ingerichte nieuwe keuken, geplaatst begin 2016, met o.a. vaatwasmachine, koffiemachine en combi magnetron.

Dit luxe appartement beschikt over een nieuwe badkamer, geplaatst begin 2016, met vloerverwarming, een wastafelmeubel en een inloopdouche met regendouche. De master bedroom beschikt over een tweepersoons boxspring en een eigen tv. De tweede slaapkamer beschikt over twee separate boxspring bedden.

In het complex is een lift aanwezig, beschikt u over gratis WiFi. Het appartement is rookvrij en bevindt zich op de eerste verdieping. Bovendien is het appartement voorzien van een automatische brandmeldinstallatie met een doormelding naar de brandweer. Deze laat alle aanwezigen in het volledige complex via geluidssignalen weten dat het gebouw moet worden geëvacueerd.

Over Residentie Californië: http://www.residentiecalifornie.nl>>

Recommended Posts