Realisatie Promotievideo Tree of Life van Stichting Het Kan Wel!

Voor onze opdrachtgever Tree of Life en Stichting Het Kan Wel hebben wij deze video geproduceerd.

Bekijk de video van Tree of Life

Voor Tree of Life hebben wij een video mogen produceren die het verhaal verteld over de missie van Pauline Versteegh. Zij is de initiator van het project Tree of Life en oprichter van de Stichting Het Kan Wel!

Pauline houdt zich al ruim 40 jaar bezig met het helpen van haar medemens en heeft onder andere in Afrika mooie projecten van de grond gekregen en duizenden mensen een toekomst mogen bieden.

Tijdens de intensieve projecten in Togo (West-Afrika) ontdekte Pauline Versteegh hoe ernstig de kaalslag in de oerwouden in Togo is, net als in vele andere delen van de wereld. Onze leefomgeving heeft positieve aandacht hard nodig. Ook al lijkt dat niet eenvoudig, het is net zoals bij eerdere projecten van Stichting Het Kan Wel! een kwestie van gewoon doen.

Veel mensen willen bijdragen aan een mooiere wereld. Via de website www.treeoflife.love biedt de stichting iedereen de kans om zichzelf en anderen een driedubbel cadeau te geven:

  • een boom in Togo voor een beter klimaat;
  • een cadeautje om te geven of te houden;
  • het fijne gevoel dat je op een positieve manier bijdraagt aan een betere toekomst voor iedereen.

De mensen in Togo die vroeger Pauline’s hulp nodig hadden om te overleven, ontwikkelen nu eigen initiatieven om hun leefomgeving te verbeteren. In dat gezonde milieu gaat Tree of Life bomen planten in beschermde gebieden zodat er weer bossen komen en een beter klimaat voor ons allemaal. Daarnaast zal Tree of Life bomen planten voor gebruikshout.

Wat ze nog meer doen met de opbrengst van de bomen? Werken aan een eerlijke wereld. Daarover kun je op hun website meer lezen.

Je kunt als aandenken een certificaat bij je bomen ontvangen. In de toekomst worden nog een aantal mooie, vrolijke aandenken toegevoegd voor een blijvende herinnering aan jouw, zijn, haar of hun boompje(s).

Kijk voor meer info: www.treefoflife.love en www.hetkanwel.org

Recommended Posts