Videoproductie voor Award winning Kapsalon van Loo

Bekijk deze video van Kapsalon van Loo bij de Award uitreiking in Oegstgeest.

Leuk nieuws: onze opdrachtgever Kapsalon van Loo is 1e geworden in de provincie Zuid-Holland tijdens de Kapsalon van het jaar verkiezing 2016. Bekijk de mede door ons en Topshelf Media geproduceerde video met de felicitaties van acteur/presentator/spreker Dirk Zeelenberg tijdens de feestelijke Award uitreiking bij Corpus Experience.
Kapsalon van Loo heeft in 2016 wederom de Kapsalon van het jaar verkiezing in de gemeente Gorinchem en de provincie Zuid-Holland op hun naam mogen schrijven. De combinatie van de vele stemmen en de hoge waarderingen leverde net als in 2015 beide titels op. Ook dit jaar eindigden zij landelijk zelfs op de tweede plaats.

Gert van Vrouwerff, eigenaar van de salon, is trots op de prijzen: “Dat er wederom massaal op ons is gestemd en dat wij hoge beoordelingen hebben mogen ontvangen, is hartverwarmend. Daar doen we het voor. Ik ben echt trots op ons team en het enthousiasme waarmee alle stylistes dagelijks onze klanten ontvangen. Van elk bezoek proberen wij een beleving te maken. De waardering van onze klanten motiveert het hele team om de prijzen het hele jaar waar te blijven maken.”

De video is embedded op hun website geplaatst en naar hun Facebook pagina geupload.

Video voor Kapsalon van Loo, winnaar van de Kapsalon van het jaar verkiezing 2015

Recommended Posts